toulcak

Zobrazit miniaturyZobrazit archivEmailTisk

Rodinné centrum - Oáza

Popis


  
Obrázek Datum Kategorie
Rarášci Datum otevření / Rarášci / 09:30 - 10:30
Program pro děti ve věku cca od 1,5 do 2,5 roku a jejich doprovod. Můžete se těšit na společně strávený čas plný básniček, písniček a tanečků, říkadel s pohybem a ukazováním i dalších zábavných pohybových aktivit s padáčkem, opičí dráhou, míči apod.
Rodinné centrum
Hrajeme si u maminky II. Datum otevření / Hrajeme si u maminky II. / 10:00 - 11:00
Dovádění, skákání, básničky, písničky, legrace, vše proložené láskou k přírodě a nenásilným poznáváním našeho světa. Vše je cílené na pohybovou koordinaci celého těla, jemnou motoriku, paměť, vědomosti i schopnost spolupracovat. Využíváme balanční míče, taktilní disky, zvlněné chodníčky, padák a další pomůcky
Rodinné centrum
Cvrčci Datum otevření / Cvrčci / 10:30 - 11:30
Děti si protáhnou svá tělíčka při pohybových říkankách, zadovádí si na balančních míčích, časem přidáme jednoduché dětské hry. Pro zlepšení motoriky dětí využijeme taktilních disků, zvlněných chodníčků, prolézacího tunelu a molitanových kostek. Také si zahrajeme na ozvučná dřívka, chrastítka, rolničky a naučíme se spolu písničky, abychom dětem přiblížili svět hudby. Ve zbylém čase se zajdeme podívat na domácí zvířátka, která budou děti postupem času více poznávat a získávat tak vztah k přírodě a všemu živému. Těším se na Vás :-)
Rodinné centrum
Mindfulness pro rodiče Datum otevření / Mindfulness pro rodiče / 10:30 - 12:00

Příležitost společně rozvíjet všímavost (mindfulness), tedy schopnost plně prožívat přítomný okamžik, být tady a teď. Vyzkoušíme si jednoduchá meditační cvičení, která nám mohou pomoci zvládat výzvy rodičovství k větší spokojenosti naší i našich dětí.  

Program je zacílen primárně na rodiče. Děti se do programu mohou zapojit nebo se věnovat programu vlastnímu - batolit se mezi námi, využít hračky, které budou k dispozici, pohrát si spolu,... Část programu strávíme venku vnímáním přírody kolem nás.

 Vhodné jak pro rodiče, kteří se rozvoji všímavosti již delší dobu věnují, tak pro ty, kteří dosud zkušenost nemají.

Rodinné centrum
Cvičení pro miminka Datum otevření / Cvičení pro miminka / 11:00 - 11:45
Cvičení pro maminky a děti. Cílem lekce je rozvoj psychomotoriky dítěte za pomoci jednoduchého cvičení a hraní, doprovázené básničkami a písničkami. Rozvoj smyslového vnímání dítěte a jeho socializace v okolním světě. Dítě si utuží imunitní systém a prohloubí vztah s maminkou. Vše je vedené zábavnou a hravou formou v přátelském prostředí, plném stimulujících podnětů.
Rodinné centrum
Hrátky s angličtinou I. Datum otevření / Hrátky s angličtinou I. / 16:15 - 17:00
Malé děti jsou zvídavé, učenlivé a chtějí si hrát! Proč by tedy jejich první setkání s angličtinou mělo probíhat až ve školních lavicích a učením se slovíček nazpaměť? Naším cílem bude, aby se děti s cizím jazykem seznámily, odposlouchaly přízvuk, naučily se první slova a hlavně, aby je to bavilo. K tomu všemu nám pomůže zahrádka, sady i mokřady Toulcova dvora, kde můžeme počítat stromy, povídat si o vodě, učit se barvy kytiček a názvy zvířátek na těch opravdových :-) Naše Hrátky jsou plné písniček, her, pohybu, poznávání a jednoduché angličtiny. Škola hrou :-) 
Rodinné centrum
Hrátky s angličtinou Datum otevření / Hrátky s angličtinou / 16:15 - 17:00
Malé děti jsou zvídavé, učenlivé a chtějí si hrát! Proč by tedy jejich první setkání s angličtinou mělo probíhat až ve školních lavicích a učením se slovíček nazpaměť? Naším cílem bude, aby se děti s cizím jazykem seznámily, odposlouchaly přízvuk, naučily se první slova a hlavně, aby je to bavilo.
Rodinné centrum

COM_REDEVENT_EXPORT_RSSCAL
kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X