toulcak

Pokrmy ze sezónních surovin.

Pokrmy ze sezónních surovin.

Tip na jídlo z "červnových" surovin.
Špenátový nákyp.

Špenátový nákyp.

Suroviny:

350 g sekaného špenátu, 1 stroužek česnek, 1 najemno nakrájenou cibuli, 2 vejce + 2 žloutky, 250 ml smetany ke šlehání, 30g strouhaného parmazánu + 30g mozzarely, sůl, máslo.

Příprava:

Na lehce rozpáleném másle orestujte cibuli (na velmi jemno), přidáme špenát. Můžete použít čerstvý i mražený. Lehce podusíme a přidáme prolisovaný česnek. Mezi tím prošlehejte vejce a žloutky, přidejte smetanu a parmazán, osolte.  Vmíchejte do špenátové směsi.  Poté rozdělte do máslem vymazaných jednoporcových zapékacích misek nebo do jedné větší a zasypte mozzarelou. Dejte péct do předehřáté trouby na 180 stupňů asi na 25 minut.

(foto zdroj: flickr.com)






Kontakty:

Pokrmy ze sezónních surovin.

Aktuality z jídelny

Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Špenátový nákyp.
Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Smažená kosmatice (obalované květy...
ČERVEN - seznam "červnových" potravin.
ČERVEN - seznam Červnová pranostika zní: „Pláče-li červen a neoschne žitko, v zajících,...
všechny aktuality >>>
kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X