Pokrmy ze sezónních surovin.
čtvrtek, 18 Duben 2019 1:00
Salát s opékanými novými bramborami a řeřichovou zálivkou.
Ingredience na salát:
250g salát polníček, 600g nových brambůrek, 100g řeřichy, 3 lžíce olivového oleje, čerstvý pepř, sůl a 300g rajčat.
Příprava salátu:
Brambory opečeme na pečícím papíře, dokud nezačnou vrásnit a nezměknou. Osolíme, opepříme. Necháme lehce zchladit – aby byly tak akorát. Salát vypereme, odstředíme a spolu s pokrájenými rajčaty a olejem, smíchaným s kořením a sekanou řeřichou dáme do velké mísy. Přidáme brambory, ještě jednou promícháme a heuréka!
Kontakty:
vlckova@toulcuvdvur.cz , 272 660 502 , 777 838 452 |