toulcak

Pokrmy ze sezónních surovin.

Pokrmy ze sezónních surovin.

Tip na jídlo z "dubnových" surovin.
Salát s opékanými novými bramborami a řeřichovou zálivkou.

Salát s opékanými  novými bramborami a řeřichovou zálivkou.

Ingredience na salát:

250g salát polníček, 600g nových brambůrek, 100g řeřichy, 3 lžíce olivového oleje, čerstvý pepř, sůl a 300g rajčat.

Příprava salátu:

Brambory opečeme na pečícím papíře, dokud nezačnou vrásnit a nezměknou. Osolíme, opepříme. Necháme lehce zchladit – aby byly tak akorát. Salát  vypereme, odstředíme a spolu  s pokrájenými rajčaty a olejem, smíchaným s kořením a  sekanou řeřichou dáme do velké mísy.  Přidáme brambory, ještě jednou promícháme a heuréka!

Kontakty:

Pokrmy ze sezónních surovin.

Aktuality z jídelny

Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Špenátový nákyp.
Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Smažená kosmatice (obalované květy...
ČERVEN - seznam "červnových" potravin.
ČERVEN - seznam Červnová pranostika zní: „Pláče-li červen a neoschne žitko, v zajících,...
všechny aktuality >>>
kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X