toulcak

Pokrmy ze sezónních surovin.

Pokrmy ze sezónních surovin.

Seznam "únorových" potravin.

Čekanka, řapíkatý celer, pórek, luštěniny, růžičková kapusta, černý kořen, červené maso. (omezení mléčných výrobků)

Hlavní zásadou konzumace potravin, které se v daném období urodí a je tak přirozené je přijímat. V zimě jsou to potraviny, které "hřejí".

Fajn je občas také sklenka červeného vína. :-)

(foto zdroj: Flickr.com)

Kontakty:

Pokrmy ze sezónních surovin.

Aktuality z jídelny

Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Špenátový nákyp.
Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Smažená kosmatice (obalované květy...
ČERVEN - seznam "červnových" potravin.
ČERVEN - seznam Červnová pranostika zní: „Pláče-li červen a neoschne žitko, v zajících,...
všechny aktuality >>>
kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X