Pokrmy ze sezónních surovin.
pondělí, 28 Leden 2019 1:00
Salát z řeřichy
Ingredience na salát z řeřichy
velký svazek řeřichy, 4 vejce, ½ lžičky hořčice, 1 lžíce citrónové šťávy, olivový oleje, kmín, sůl, pepř
Příprava salátu z řeřichy
dáme vařit vejce na 5-6 minut do vroucí vody, důkladně omyjeme řeřichu pod studenou vodou a pořádně osušíme. V míse smícháme citronovou šťávu, hořčici, olivový olej a kmín (osolit, opepřit) a ušleháme metličkou. Řeřichu v míse důkladně promícháme s omáčkou, vejce rozkrojíme podélně a dozdobíme. (foto: Flickr.com)
Kontakty:
vlckova@toulcuvdvur.cz , 272 660 502 , 777 838 452 |