toulcak

Typy programů

Přihlásit na jednotlivé akce s koňmi se můžete zde.


Putování Praha - Vápno a zpět
Prázdniny jezdeckého klubu začínají a končí putováním v sedlech huculských koní. V červenci se na koních přesouváme z Prahy na Vápno, na konci srpna se vracíme zpět do Prahy. Putujeme pět dní po připravené trase, denně urazíme kolem 25 km. Táboříme každý den na novém stanovišti, doprovází nás auto s proviantem a osobními věcmi účastníků. Společně překonáváme nástrahy cesty i vlastní únavu. Akce je určena pro zkušené plnoleté jezdce, které jen tak něco nerozhází:-)

Pobyt pro rodiče s dětmi
Týden nebo deset dní naplněných bohatým programem. Kromě ježdění a péče o koně jsou to třeba výtvarné dílničky a samozřejmě pro děti celotáborová hra. Rodiče si užijí jak příjemně strávených chvil s dětmi, tak odpočinek v době, kdy se dětem věnují zkušení lektoři. Děti se vyřádí při společných hrách a přitom mohou mít rodiče na blízku. Akce je určena pro rodiče s dětmi od tří let všech jezdeckých úrovní. Děti jezdí ½ hodiny denně, dospělí 1 hodinu denně. Dovolí-li to kapacita, je možné si po dohodě připlatit ježdění navíc.

Putování Rájem
Čtyři celodenní vyjížďky do okolí vápenské základny. Společně se staráme o koně, výběhy i celou základnu. Dopoledne vyrážíme na koních do terénu, většinou za předem určeným cílem. Cestou dopřejeme koním odpočinek a sobě oběd, který vezeme v brašnách sebou. Večer se vracíme na Vápno, vždy unavení, ale bohatší o mnohé zážitky. Akce je určena pro zkušené plnoleté jezdce, mladší po předchozí dohodě.

Intenzivní hiporehabilitační pobyt
Intenzivní šestidenní hiporehabilitační pobyt pro klienty hiporehabilitace a jejich rodiny. Hiporehabilitace probíhá dvoufázově (dvě lekce denně), a proto klienti udělají na pobytu vždy velké pokroky. Navíc zbývá čas i na hry, dílničky, muzicírování, procházky,... Po předchozí dohodě mohou jezdit i zdraví příbuzní klientů. Na pobyt jezdí i zkušení členové našeho jezdeckého klubu, kteří pomáhají při práci s koňmi i při lekcích hipoterapie.

Letní dětský jezdecký tábor
Spousta her, kamarádů, přírody, času s koňmi, ale i práce na farmě, to je dětský jezdecký tábor. Tábor je týdenní a vedou ho zkušení lektoři, kteří umí děti nejen zabavit a něco je naučit, ale i utěšit, když je jim smutno po domově. Akce je určená pro děti všech jezdeckých úrovní od devíti do osmnácti let, po dohodě i starší.
kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X