Email Tisk

Datum otevření / Cvrčci / 10:30 - 11:30

Kategorie: Rodinné centrum
Datum: Datum otevření / 10:30 - 11:30
Pořadatel: Botič o.p.s, Rodinné centrum Mateřídouška
Lektor: Věra Konůpková
Cvrčci

Anotace:


Děti si protáhnou svá tělíčka při pohybových říkankách, zadovádí si na balančních míčích, časem přidáme jednoduché dětské hry. Pro zlepšení motoriky dětí využijeme taktilních disků, zvlněných chodníčků, prolézacího tunelu a molitanových kostek. Také si zahrajeme na ozvučná dřívka, chrastítka, rolničky a naučíme se spolu písničky, abychom dětem přiblížili svět hudby. Ve zbylém čase se zajdeme podívat na domácí zvířátka, která budou děti postupem času více poznávat a získávat tak vztah k přírodě a všemu živému. Těším se na Vás :-)
Upozornění: V případě, že ještě nemáte permanentku, je potřeba se přihlásit přímo u lektorky, nebo na mail materidouska@toulcuvdvur.cz či na tel. č. 775 742 999.
Účastnický poplatek: Jednorázový účastnický poplatek za dítě a jeho doprovod: (pouze po domluvě a pokud je volné místo) 120 Kč Permanentka na 10 hodin stojí 700 Kč, je platná 3 měsíce od vystavení.
Způsob platby: na místě

Na tuto akci je nutné se zaregistrovat!!!

Na tuto akci je nutné se předem registrovat! Použijte přihlašovací formulář nebo níže uvedené kontakty.

Osobní údaje zpracováváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Údaje budou z webových stránek trvale odstraněny do 5 dnů po ukončení akce.



Počet míst celkem:
0
Z toho zbývá volných:
0
Náhradníků celkem:
0
Z toho zbývá volných:
0

Registrační formulář:

Na tuto akci se nelze registrovat

Kontakty:

Petra Kubínová, e-mail: materidouska@toulcuvdvur.cz, mobil: 775 742 999.

Místo konání:

Místo konání:
Rodinné centrum - Oáza
Adresa:

Termíny konání akce: