toulcak

Pokrmy ze sezónních surovin.

Pokrmy ze sezónních surovin.

Tip na jídlo z "dubnových" surovin.
Jarní cibulačka.

Jarní cibulačka.
Ingredience na polévku:

3 velké cibule žluté a  oloupané, 50 g másla, 1 lžíce cizrnové  mouky, 900 ml zeleninového vývaru, sůl a pepř na dochucení, 1 bobkový list, 70 g jarní cibulky a hrst čerstvých bylin.


Příprava polévky:

Cibuli pokrájejte napříč na tenká kolečka. V hrnci rozpusťte máslo a na mírném ohni opečte cibulku, dokud nezíská karamelovou barvu. Zasypte  moukou, zamíchejte a ještě minutku smažte. Přilijte vývar, dochuťte, přihoďte bobkový list a zamíchejte. Uveďte do varu a hned stáhněte plamen. Vařte na mírném ohni půl hodiny. Potom polévku odstavte a odstraňte bobkový list. Před podáváním zasypte jarní cibulkou a spoustou bylinek, které máte zrovna po ruce.  

Kontakty:

Pokrmy ze sezónních surovin.

Aktuality z jídelny

Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Špenátový nákyp.
Pokrmy ze sezónních surovin.
Pokrmy ze sezónních surovin. Tip na jídlo z červnových surovin.Smažená kosmatice (obalované květy...
ČERVEN - seznam "červnových" potravin.
ČERVEN - seznam Červnová pranostika zní: „Pláče-li červen a neoschne žitko, v zajících,...
všechny aktuality >>>
kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X