toulcak

Prázdninové akce

V rámci prázdninových akcí pořádáme Vápenská léta na Liberecku, tábory v Jánských Lázních a v tábořišti CHKO Křivoklátsko. V zimě pro vás organizujeme lyžařské tábory. V průběhu celého roku jsou v nabídce také příměstské tábory na Toulcově dvoře.


Naši lektoři mají bohaté a dlouholeté zkušenosti s jejich přípravou a realizací. Jsou to kvalifikovaní hlavní vedoucí, akreditovaní lektoři výukových programů, zájmových kroužků a sportovních aktivit. Většina z nich jsou zdravotníky ČČK. Do role pomocníků zapojujeme osoby, které mají vztah k dětem a ke zvířatům, současně mají zkušenosti z realizace programů na Toulcově dvoře.


Těší nás, že se účastníci na naše akce opakovaně vrací, a pozitivní ohlasy na programovou nabídku i práci lektorů.



Vápenské léto

Od roku 2001 pořádá Sdružení SRAZ letní pobyty v prázdninovém centru Vápno. 

V nabídce máme tyto akce s huculskými koňmi:
  • tábory pro děti a mládež
  • putování Praha – Vápno a zpět
  • putování Rájem
  • pobyty pro rodiče s dětmi
  • intenzivní hiporehabilitační pobyt


Na koňských táborech jezdíme na koni, do denního programu je zařazena péče o stádo – farmaření. To zahrnuje uklízení výběhů, přípravu krmení, napájení, vodění koní na pastvu, stavění ohradníků. Je myšleno i na osvětu v podobě „koňovědy“ či diskusních dílen na vybrané téma, výtvarné dílny, posezení u táboráku, společenské hry či muzicírování.


Více o jednotlivých programech se dozvíte zde.

Jánské Lázně

Programový tábor s tradicí od roku 2011. Vznikl z nápadu čtyř lektorek / maminek rodinného centra Mateřídouška. Ubytování je ve Vila Duncan, objekt je obklopen lesy, leží v malebné horské přírodě na hranici Krkonošského národního parku, zároveň ale v blízkosti lázeňského městečka a lyžařského střediska Janské Lázně.

Program letních akcí je pestrý, odpovídá táborovému dění tak, aby účastníci trávili co nejvíce času venku v přírodě, v dobré náladě a v pohybu. Den zahajujeme rozcvičkou, hrajeme hry, chodíme na procházky, tvoříme ve výtvarných dílnách.


Zimní lyžařské tábory

Pokračujeme i v tradici lyžovacích pobytů.. V zimním období v termínu jarních prázdnin města Prahy pořádáme týdenní dětské lyžařské výcviky. Tábory jsou určeny dětem od 6 do 18 let a kromě lyžařské, snowboardové a běžkařské výuky jsou na programu dne hry, soutěže a překvapení.

Tábory vedou zkušení, veselí a akreditovaní lektoři lyžování, snowboardingu a běžkování . Místa lyžařských kurzů postupně obměňujeme, abychom poznali co nejvíce míst a naučili se na různých typech sjezdovek a proběhli se po různých běžkařských trasách…

kontaktujte nás
Vyberte si...
Kontaktní formulář Zpětná vazba
Osoba Firma

Formulář - Osoba


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:
Příjmení:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Firma:
IČ:
DIČ:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:

Kontaktní osoba


Jméno:
Příjmení:
Telefon:
E-mail:
Pozice ve firmě:


Informace o daru


Datum platby:
Vaše číslo účtu:
Kód vaší banky:
Částka:
Variabilní symbol:




Pronájem prostor - Poptávkový formulář


Kontaktní informace

(Zvýrazněná políčka jsou povinná)


Jméno:

Příjmení:

Organizace:

Telefon:

E-mail:


Místnost:
Sál 1
Sál 2
Velká přednášková Zátiší
Malá přednášková Klubovna
Velká koňská klubovna Mateřský klub - Herna
Mateřský klub - Oáza Mateřský klub - Zahrada
Mateřská škola Podium

Termín:

Čas:

Účel pronájmu:


Poznámka:


X
X